Produse de creditare si tipuri de credite

doua moduri a obtine bani de la banca

Credite
O mare varietate de credite pentru toate nevoile, de la proiecte personale si pana la refinantari si achizitii de locuinte mai mult...
Carduri de credit
Pentru satisfacerea nevoilor curente, a micilor necesitati financiare sau a placerilor de moment mai mult...
PRODUSE DE CREDITARE


CREDITE PENTRU CEI CU INTARZIERI LA PLATA RATELOR

Credit de nevoi personale

Cand solicitam un credit, de cele mai multe ori analizam foarte bine daca rata lunara pe care urmeaza sa o achitam este sustenabila, iar veniturile lunare vor acoperi suficient plata datoriilor, in asa fel incat sa ne respectam obligatiile lunare.

Apar situatii insa, cand veniturile sunt diminuate mult fata de nivelul initial , cand am solicitat creditul, sau mai rau, ne  pierdem pentru o perioada locul de munca si punem pe plan secund onorarea datoriilor fata de banca, pana cand reusim sa ne redresam si sa revenim la zi cu plata ratelor.

Chiar daca revii cu plata ratelor la zi, informatiile negative privind neplata la scadenta a ratelor se inregistreaza in bazele de date ale Biroului de Credit si ale Centralei Riscurilor Bancare ( CRB), si sunt stocate acolo intre 5 si 7 ani.

Astfel, orice banca ia decizia sa va crediteze doar dupa ce constata ca in ultimii 5 ani de zile nu ati avut incidente majore in rambursarea creditelor. Bancile resping solicitarile de credit ale clientilor daca inregistreaza intarzieri repetate de peste 30 de zile, sau daca ati depasit, chiar si o data scadenta ratelor cu peste 90 de zile.


In exclusivitate pentru  judetul Bihor, Info Banking distribuie creditul destinat celor cu intarzieri  in trecut la plata ratelor , carora le sunt respinse acum solicitarile de credit, din cauza istoricului de creditare.

Daca esti bugetar sau angajat in mediul privat, iar intarzierile tale la plata ratelor pot fi justificate, consultantii Info Banking te pot ajuta sa accesezi in continuare credite pentru achizitionare de locuinte sau pentru refinatarea altor credite bancare, chiar daca cererea de credit ti-a fost respinsa in mai multe randuri de catre banca.

Contacteaza-ne acum pentru a te ajuta sa obtii creditul de care ai nevoie.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


CREDITELE DE NEVOI PERSONALE

Creditele de nevoi personale ( de consum) sunt creditele la care majoritatea romanilor au apelat pentru a-si satisface nevoile curente sau pentru a achizitiona bunuri de larg-consum.

Credit de nevoi personale

Pentru aceste credite nu trebuie sa specificati destinatia banilor, si nici nu trebuie aduse documente justificative bancii pentru banii cheltuiti.

Timpul de aprobare al creditului de nevoi personale variaza intre 2 si 7 zile lucratoare, de la depunerea dosarului de credit, care va contine adeverinta de venit, fisa fiscala si o copie a carnetului de munca. In plus, fiecare banca poate solicita acte care sa dovedeasca starea civila, contracte de credit ale altor angajamente de plata, etc.

Perioada maxima in care se pot rambursa aceste credite este de maxim de 10 ani, insa multe banci prefera sa rasfranga perioada de creditare pana la maxim 7 ani. De altfel, si sumele maixme care se pot imprumuta rareori depasesc 10.000 euro. Exista totusi, si variante de finantare de maxim 30.000 de euro, fara garantii imobiliare. Dobanzile pentru aceste credite pornesc de la 12%/an si pot ajunge pana la 25%/an, in functie de banca.

Creditele de nevoi personale se pot obtine atat in lei, cat si in valuta ( EUR), atat cu dobanda fixa, cat si variabila.

Vino la Info Banking pentru oferte perosnalizate de credit, adaptate nevoilor tale, si pentru a obtine banii in cel mai scurt timp. Aplica aici

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


CREDITELE DE NEVOI PERSONALE CU IPOTECA

Sunt asemanataore creditelor de consum fara garantii imobiliare, deoarece nu este necesara urmarirea destinatiei banilor si nu se solicita documente justificative.  Insa pentru obtinerea lor, este necesar sa garantati cu un bunimobil.

Bancile accepta in garantie doar imobile aflate in mediul urban sau in zonele rurale din vecinatatea oraselor mari, unde exista piata imobiliara activa.

Perioada de creditare poate ajunge pana la 35 de ani, insa majoritatea bancilor limiteaza la 20-25 de ani perioada maxima pe care acorda aceste tipuri de credite. Dobanzile sunt sensibil mai mici decat in cazul creditelor personale, intre 7% - 9% /an. La fel ca si in cazul creditelor ipotecare / imobiliare,  clientii sunt cei care trebuie sa suporte  taxele de evaluare ale imobilului, taxele notariale pentru instituirea ipotecii, cat si asigurarea imobilului pe toata perioada de creditare.

Credit de nevoi personale


In prezent, creditul de nevoi personale cu ipoteca ramane cel mai bun instrument de refinantare a creditelor existente si consolidare a datoriilor, prin care clientii isi pot reduce ratele lunare cu pana la 50%.

Consultantii Info Banking iti recomanda cele mai ieftine credite de nevoi personale cu ipoteca, si te ajuta sa obtii finantarea in cel mai scurt timp. Trimite solicitarea ta aici si te contactam pentru a-ti oferi suportul de care ai nevoie.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


CREDITE IPOTECARE

Creditul ipotecar / imobiliar este forma de imprumut bancar, prin care o persoana fizica, sau un grup de persoane pot achizitiona bunuri imobile (case, apartamente sau terenuri). De asemenea, prin intermediul acestui tip de credit se pot construi si locuinte noi. Acest tip de credit este cel mai ieftin din punct de vedere al dobanzii, si se poate acorda pe o perioada maxima de 35 de ani. Dobanda anuala medie din piata bancara pentru aceste imprumuturi se situeaza in jurul cifrei de 7%., iar pentru creditele de Prima Casa de 5.5%.

Credit ipotecar, Credit achizitie locuinta

Desi presupun costuri reduse de rambursare, deseori sunt dificil de obtinut , datorita costurilor necesare acordarii creditului. Banca nu finanteaza integral pretul de achizitie al imobilului, clientii trebuie sa contribuie si ei cu un aport propriu de 15-25%, si trebuie sa faca dovada achitarii acestui avans printr-un antecontract de vanzare-cumparare autentificat la notar.
Creditele prin programul guvernamental “Prima Casa” sunt caracterizate prin achitarea unui avans minim de 5% din pretul imobilului, banca fiind cea care finanteaza diferenta.

Alaturi de banii de avans, clientii vor suporta ei costurile evaluarii imobilui, taxele notariale privind instituirea ipotecii si intabularea, plus asigurarea obligatorie a locuintei, pe toata perioada de creditare.


In ciuda acestor dezavantaje, clientii pot deveni in 3 saptamani de la depunerea actelor proprietari de drept ai unei locuinte, rata lunara pentru un astfel de credit rareori depasind nivelul unei chirii pentru aceeasi categorie de locuinta.

Apelati acum la consultantii Info Banking, care va pot ajuta sa identificati cea mai avantajoasa oferta de creditare pentru a va achizitiona locuinta dorita, si va ofera tot sprijinul in tot procesul de obtinere al imprumutului.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


CARDUL DE CREDIT

Cardul de credit este o forma de imprumut, acordata sub forma unei linii de credit, pe un card, intr-o anumita limita aprobata de banca. De regula suma aprobata pe card de catre o banca este echivalenta a 3-5 salarii nete,.

Documentele minime necesare pentru a putea obtine un card de credit sunt:
- adeverinta de venit
- fisa fiscala cu veniturile anului anterior

Dobanzile practicate de banci pentru aceste carduri de credit pornesc de la 16% si pot ajunge pana la 25%. Insa pentru plata la comercianti, daca rambursati suma utilizata intr-o perioada de maxim 45-50 de zile, sunteti scutiti de a plati dobanda aferenta sumei utilizate.

Card de credit, Card de cumparaturi


Cardul de credit poate fi utlizat si pentru retrageri de numerar, insa maxim 50% din limita aprobata. In aceste cazuri dobanda este perceputa inca din prima zi de la retragerea banilor.

Poate fi si mai avantajos cardul de credit daca este folosit la comerciantii cu care banca emitenta are conventii incheiate, deoarece exista posibilitatea achizitionarii de bunuri sau servicii in rate (3 pana la 12) fara a plati nicio dobanda sau comision.

Pentru a afla ce card de credit se potriveste cel mai bine nevoilor tale si daca vrei sa il obtii in cel mai scurt timp posibil, contacteaza-ne acum!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CREDITE DE REFINANTARE

Refinantare

Cand esti interesat de o refinantare a creditului pe care il platesti in prezent, este recomandat sa acorzi acum o mai mare atentie asupra costurilor totale ale creditului, nu din alt motiv, ci pentru ca scopul refinantarii este acela de a plati mai putin bani  pentru acelasi “serviciu” de care beneficiezi, acela de a primi bani imprumut si de a-i rambursa inapoi intr-o anumita perioada, cu costurile aferente.

De cand cu goana refinantarilor, foarte multe oferte prezentate de catre instituiile financiare contin cel putin una din sintagmele “ Iti reducem rata cu pana la 50%” sau  “Economiseste 30% din valoarea ratelor lunare.” Intr-adevar, exista cazuri cand, gratie unui credit de refinantare, clientii au beneficiat de o reducere a ratelor cu 40%-50% fata de cat aveau obligatia sa plateasca lunar.


In cele mai multe cazuri insa, ajunsi in fata ofiterului de credite de la banca care ofera posibilitatea “reducerii ratelor lunare la jumatate”, constata ca, ori economia la rate este nesemnificativa, ori reducerea la jumatate este posibila, insa doar cu conditia unor compromisuri, ca de exemplu prelungirea perioadei de creditare la maxim cat permite varsta clientului sau caracteristicile produsului de creditare.

Toate tipurile de credite pot fi refinantate, de la cele ipotecare , pana la leasing-uri si inclusiv cardurile de cumparaturi si descoperirile de salariu.
Consultantii Info Banking sunt cei mai competenti sa analizeze situatia fiecarui client in parte, pentru a recomanda obiectiv cele mai bune solutii de refinantare. Din zecile de produse de consolidare a datoriilor, noi te vom ajuta sa identifici varianta prin care vei putea economisi cei mai multi bani, si te ajutam sa diminuezi si costurile necesare refinantarii.

Nu uita, printr-o refinantare avantajoasa poti economisi sute de euro lunar la plata ratelor. De ce sa platesti dublu unei banci cand altele sunt dispuse sa iti ceara doar jumatate?

Contacteaza-ne  pentru a afla care sunt cele mai avantajoase credite de refinantare si noi te ajutam gratuit sa  economisesti pana la jumatate din cat platesti in prezent.